domingo, 26 de junio de 2011

AVUI 26-06-2011 SORTIDA DE BTT I KAYAK

Hola companys,


Avui hem realitzada la sortida combinada de btt i kayak. Hem quedat a les 8h del matí per anar amb la bicicleta fins Colomers per baixar en kayak fins a Verges pel riu Ter.

El dia a acompanyat, i sort que el tram pel riu l'ambient es fresc, sinó hauriem sofert molta calor. La baixada pel riu es tranquil-la i fàcil, apte per a tohom, amb molta vegetació de riera, amb trams on a la vora del riu hi ha arbres o sorra que fan com platges que permet baixar del kayak. La veritat es que ens ha sorprès per la seva bellesa i estat, sient tot molt net. El fet que no sigui molt profund augmenta la sensació de seguretat, afavorint algunes "batalles navals". Al final hem estat 1h 30 min de baixada relaxada descobrint una part del nostre territori que fins ara desconeixiem.


Fins la pròxima







sábado, 25 de junio de 2011

AVUI SORTIDA EN BTT DESDE DARNIUS FINS LES SALINES-MONUMENT A LLUIS COMPANYS I TORNADA A DARNIUS, EN TOTAL 49 KM

Hola Companys,

Avui hem fet una altre de les classiques rutes en btt d'aquestes dates, la pujada a les Salines, sortint desde Darnius, passant per Maçanet de Cabrenys pujant fins a les santuari de les Salines ( alguns han pujat fins al capdamunt on hi ha les antenes), baixada pel costat de França fins "Les Illes" i retorn a la Vajol passant pel Monument a Lluís Companys.

En total erem 16 ciclistes, aquesta vegada la meteorologia ens ha acompanyat amb un temps fantastic, amb tramuntana a les parts altes del recorregut que ens ha evitat les calors.En total 49 Km i 1400m de desnivell positiu.

A destacar cap incidencia mecànica, només dues caigudes de l'Albert Garabalosa i en Marc Figueras sesne gravetat.

Fins la pròxima









BTT MONTGRÍ 25-6-2011

Avui hem sortit del bar l'avinguda a las 8:30 en Lluís, en Joel, que avui era el seu aniversari, i jo, en Marc.
Hem fet una ruta molt divertida amb puja i baixa, tot passant per trialeras, corriols i algun tram de pista fins a l'Estartit i tornar a l'Escala, en total uns 35km a un bon ritme i amb bona companyia.


Fins la pròxima.





lunes, 20 de junio de 2011

sábado, 18 de junio de 2011

SORTIDA DE BTT+ KAYAK PEL RIU TER DIUMENGE 26 DE JUNY

Hola a  tots,

El proxim diumenge 26 de juny som un grup que volem anar en btt fins Colomers, allí llogar kayaks per baixar per el riu Ter fins a Verges ( els dels kayaks ens baixen les bicis) i tornem pedalant fins l'Escala.

El caire de la sortida serà dominical, sense portar un ritme elevat.El cost del lloguer dependrà dels participants, pero estarà entre els 20 o 25 euros.

Qui vulgui participar que ho digui a comentaris.

Vos deixem uns croquis de la part del riu amb kayak.

Fins aviat


19 ciclistes a la sortida al Puigneulós

Hola companys,

Avui hem fet una de les sortides en btt clàssiques d'aquestes dates; la pujada el puigneulós. Ens hem trovat a les 7h del matí per sortir cap a Cantallops i pujar amb els vehicles fins a la barrera . D'allí amb un temps enuvolat i amb vent de tramunatana hem començat per anar a la cantina, per després arrivar fins l'avió, baixar a Sant Miquel de les Alberes i després pujar el 7 km de carretera asfaltada que ens porta fins al cim. Un cop al cim els núvols ens han privat de les magnifiques vistes de la plana de l'Empordà i del Rosselló. Un cop a d'alt la temperatura era propia d'hivern, i tots ens hem refugiat del vent a redorç de unes pedres que no es pas la primera vegada que ens fan aquest servei.Un cop reagrupats hem baixat per el camí pedregós que ens ha portat fins als cotxes.

A destacar que per ser 19 participants i un traçat pedregós només hi ha hagut quatre rodes rebentades i sense cap caiguda o averia. Un cop acabada la sortida una part del grup hem tornat a l'Escala i la resta s'ha quedat a dinar a Cantallops.

Fins aviat






sábado, 4 de junio de 2011

Avui sortida desde Cantallops-avió de Requesens-Puigneulós

Hola Companys,

Avui en Dani, en Jesus,en Carlos i jo, hem sortit a les 7:30 per fer la volta en BTT : Cantallops-avió de Requesens-Puigneulós. En total surten més de 50 km amb el la muntanya del Puigneulós amb 1260 m  d'altitud com a punt culminant.

Ahir varem mirar les previsions meteorologiques, que anunciaven pluja i vent, pero  amb un excés d'optimisme decidim tirar endevant. Al matí está enuvolat a l'Escala i al arrivar a Cantallops, pero fa una bona temperatura. Comenecem a pujar i quan passem la cantina comença a bufar el vent entre tramuntana i gregal, i prop de l'avió comença a ploure amb força i la temperatura baixa rapidament. Aprofitem per fer fotos de l'avió i veure com evoluciona la meteorologia. Arriven un grup de la Bisbal de una dotzena de ciclistes que també es paren. Noslatres decidim baixar i no fer cim, estem ben molls i sembla que no vol parar de ploure. Som prudents, tamé tenim por de passar fred al apropar-nos al cim.


En total 23 km per una zona de l'Alt Empordà prop de la frontera, amb boscos d'alzines, castanyer i avets segons l'altitud, i a punt per  tornar-hi per completar la volta.

Avui també alguns companys del Club Cicilista l'Escala Empúries han col-laborat en la volta que s'ha fet seguint les indicacions del llibre de rutes per l'Escala de en Gabriel Perarnau.

Els companys que surten habitualment de l'Avenida han repetit el circuit de la "1ª marxa en BTT de l'Escala" perquè els volunatris de la cursa coneguin el recorregut. En total han una desena.


Fins aviat Companys