domingo, 23 de octubre de 2011

AVUI SORTIDA EN CARRETERA TOT I UN TEMPS AMENAÇADOR




Hola companys,



Avui tal i com estava previst hem sortit a fer la volta.Vilajuïga-Espolla-Banyuls-Portbou-Llançà.Ens hem trovat a les 8h del matí al bar Avenida en Jorge,Jero,Lute,Cristian i jo mateix.Decidim sortir igualment tot i uns núbols amenaçadors.

A les 9h en punt comencem a pedalar cap a Espolla,pujem el coll de Banyuls i després baixem cap a la costa frances. Al arrivar a Portbou anem a l'estació de tren on en Jorge ens explica que és costum parar a fer un mos ( cervesa,pa amb tomata,truita de patates i café !!!).

A destacar que no ens hem mullat i que en Cristian era el primer dia que sortia amb carretra i estrenava bicicleta .


Fins aviat







sábado, 22 de octubre de 2011

BTT pel Montgrí

Avui hem surtit en Joel i en M.Malé pel Montgrí, hem surtit a las 9:30 (fa fresca) i hem fet uns 36km amb molts de corriols de puja i baixa i un tros del circuit de la carrera que es va fer a l'Estartit. Per començar hem agafat el corriol del camp de futbol, despres hem fet el de las pinedas fins al trenca focs, alla hem pujat amunt i hem baixat pel corriol, comalloveras amunt i hem anat a buscar el circuit de la copa gironina, hem pujat pel corriol de la coca-cola, ruta del vent i cap a casa.


domingo, 16 de octubre de 2011

SORTIDA DEL CAMÍ DE LA MUGA EN BTT

Hola companys,

Avui hem anat a fer el camí de la muga tal i com estava previst. Hem començat a pedalar puntualment a les 9h , amb bon temps però un xic fresc.

La ruta fa 42km, i com que la volem fer anar i  tornar esta previst fer 84km.

En Jorge al passar per Pont de Molins  fa mitja volta, i en Marc i la Glòria ho fan a Boadella ( tenien compromisos). A l'anada al passar per Boadella decidim parar per esmorzar.

La ruta té tres parts ben diferenciades:

-Des de la desembocadura fins Pont de Molins el traçat es molt planer i passem sempre per camins amples, que quasi semblen pistes.

-De Pont de Molins fins Boadella el traçat es més entretingut, passant per corriols i passarel-les de fusta i formigó. En dos o  tres punts hem de baixar de la bicicleta perquè hi ha escales. No hi ha moltes pujades.

-De Boadella a St Llorenç el traçat és més trencacames, les pujades no són molt llargues, però en hi ha alguna de curta i amb forta pendent.No hi ha corriols, sempre es camí ample.


Al final els que hem fet tot el recorregut hem arrivat a les 15h al cotxe.

Fins la pròxima









jueves, 13 de octubre de 2011

PRIMER ROAD BOOK BTT DE LA VALL DEL TERRI

Hola a tothom,

Aquest diumenge es va fer el 1er roadbook de cornellà de terri. Us ho recomano per qui no hagi fet mai una prova d´aquest tipus.

Aquí ens podeu veure abans de començar lluint la nostra equipació.

Una volta molt recomanable passant per esponellà, creuant el fluvià i anant pel costat del riu per uns llocs impressionants i al costat de casa. Guardo el llibret per si algú vol fer la sortida sense la pressió del cronòmetre.

Podeu mirar les classificacions a clubciclistacromolybikes...vam deixar el pavelló força alt !!!


TERCERA POSICÓ DE LA RUTA LLARGA PER EQUIPS !!!


SORTIDA FINS ST PERE DE RODES

Hola Companys,


Aquest pasat dimecres al ser festiu sortim amb la bici de carretera aprofitant el bon temps i decidim pujar fins St Pere de Rodes.


Sortim aun ritme suau i quan arrivem a d'alt ens trovem en Miquel,l'Àlex,en Jordi i en Josep que havien sortit a quarts de nou.

Pujant fa una mica de tramuntaneta, però l'aire es calent i sec com en plè estiu.


Fins la pròxima,






lunes, 10 de octubre de 2011

SORTIDA EN CARRETERA AQUEST DIUMENGE 9 D'OCTUBRE

Hola companys,


Aquest passat diumenge varem sortir amb la bici de carrtera a un ritme molt tranquil a buscar un recorregut a redorç de la tramunatna i varem decidir fer la volta cap a les Olives-Camallera-Arenys d'Empordà-Garrigàs-St Pere i l'Escala, fent en total 63 km i varem aprofitar per veure a passar la cursa que sortia de Ullà on hi participava el company Marc Calabria.


Fins la pròxima,








viernes, 7 de octubre de 2011

SOCIS DEL NOSTRE CLUB PARTICIPEN A LA MARXA NOCTURANA DE ST JORDI DESVALLS

Hola companys,


Vos deixem l'escrit de la federació sobre la marxa nocturna de St jordi Desvalls, on varis dels nostres socis hi varen participar amb molt bons resulats: 3ª i 5ª posició entre d'altres.

"Sant Jordi Desvalls va organitzat el II Btt Sant Jordi de Nit

El Club cicliste Sant Jordi que dirigeix Xavi Mas amb un bon equip de col.laboradors, va organitzar la segona edició de BTT Sant Jordi de Nit, que té com alicient especial que la marxa co diu el nom, es celebra de nit, i per tant res de passar calor, i totes les bicis van equipades amb els seus corresponents llums, que vistes escampades pels diferents indrets de l'Empordà, era com veure els estels del cel o les tant enyorades "cuques de llum" ja mig perdudes.

El recorregut tenia 25 km, uqe va començar a les 8h del vespre per camins fàcils per les rodalies de st. Jordi i Gaüses, i acompanyats de bona temperatura, i d'un cel estrellat amb la vista de un "tall de meló", o sigui, la llum en forma de Creixent. I a la tornada un bon sopar i altres ingredients...."

Salutacions

Francesc Moradell
Delegat de ciclisme



martes, 4 de octubre de 2011

GRAN PARTICIPACIÓ a L'INAGURACIÓ DEL CAMÍ DE LA MUGA

Hola Companys,

Segons el setmanari Empordà aquest passat diumenge un miler de ciclistes varen estrenar la ruta verda que segueix la Muga desde St llorenç de la Muga fins Castelló d'Empúries.

Aquesta és la ruta que el nostre club té previst de seguir en la sortida del proper diumenge 16 dOctubre.

Vos posem alguens fotos extretes del setmanari empordà fetes per en Santi Coll.


Fins aviat






domingo, 2 de octubre de 2011

SORTIDA AMB LA COLLA DE BICI DE CARRETERA

Hola companys,


Aquest dissabte varem sortir amb la colla de carretera com es tradició a les 9h de la rodona del Poble Sec.

Erem força gent i es van fer dos grups: un va anar cap a l'Alt Empordà i els altres varem anar direcció sud fins al Far de Sant Sebastià, passant per Parlavà,Matajudaica,Forallac,Pals,.....

Al final varem gaudir d'un temps immillorable per fer un recorregut de 84 km a un ritme suau.


També dissabte al vespre uns companys varen participar a la marxa nocturna de btt de Sant Jordi.


Fins la pròxima,




Sortida BTT Dissabte

Aquest dissabte varem sortir amb BTT una colla des del bar l'avinguda com cada cap de setmana.
Varem anar a pujar el Gran Carmany a Pals, on ja voliam anar la setmana passada pero la pluja ens va fer recular. En total van sortir uns 66km molt divertits i amb bona companyia.