lunes, 30 de abril de 2012

Col.laborant amb la Marathó de L´Escala




Ahir una quinzena de socis van col.laborar amb la Marathó de l´Escala, un èxit total de participants corrent. Fins l´any que ve.

sábado, 28 de abril de 2012

Direcció les Gavarres M.Malé, Tony i en Joel


Avui hem anat a les Gavarres a fer un circuit ke coneixiem, pujem la directissima, desprès direcció els corriols de la mina i de cop: veiem cinta i fletxes al terra, decidim seguir els corriols durillos i ens plantem al Puig d´Arques, la baixada hem decidit fer els 10km de corriol fins la Bisbal, una volta curta xo intensa, fins la pròxima





domingo, 22 de abril de 2012

SORTIDA EN BTT DELS AIGUAMOLLS FINS CADAQUÉS

Hola companys i companyes,

Al final dos ciclistes del club,varen decidir anar fins Cadaqués però en comptes de sortir com és habitual de Punta Falconera, ho varen fer desde Castelló.

Ens diuen " hem fet Castelló-Roses-Cadaqués-Perafita-Castelló, 73 km, al final s'ha girat vent i s'ha fet dura la tornada".

Gens malament com volta, plana,aiguamolls, urbanitzacionss i muntanya. Una mica de tot i un bon grapat de km en btt.


Fins aviat !





sábado, 14 de abril de 2012

SORTIDA EN BTT DE L'AVENIDA AQUEST DISSABTE

Hola companys i companyes,

Com cada dissabte una bona colla ha sortit a les 9h del matí amb btt de l'Avenida, en total eren 11 ciclistes que han gaudit de la bicileta i un temps magnífic.

El recorregut de 39 km ha estat Palauborrell, Les Olives,piscina Vilopriu,Valldevià,Colomers,St Jordi,La Vall,Verges,Tor, Albons i fins l'Escala.

Fins la pròxima





martes, 10 de abril de 2012

VALLTER 2012

Hola companys i companyes,

La gent ens va fent arrivar les fotos  de les seves sortides d'aquesta setmana  santa.

Aquest es una de bona que la veritat no hi hauriem pensat:pujar a Vallter aprofitant el bon temps que ha fet amb les pistes encara obertes. I si tal com vos ho diem un soci va anar a fer el recorregut de la clàssica sortida a l'estacio d'esqui gironina que fem cada estiu al mes d'agost. Ens diu que fins la barrera la pujada es molt dura, i que després també perque ja no et recuperes tot i fer menys pendent.

Fins la pròxima

PER LLEVAR-SE TARD NO ESTÀ GENS MALAMENT!!!!!

Hola companys i companyes,


Vos deixo amb la ruta que ha fet un soci nostre en solitari després de llevar-se tard. Ens diu : " en bici tot solet de les 10h fins les 13 h i 65 km en BTT per el pla i una mica de sorra de la platja",


Fins la pròxima



Marxa BTT Sant Jordi Desvalls 2012

Aquest passat diumenge, alguns socis del club vam asistir a la 9a edició de la marxa en btt de Sant Jordi Desvalls. Com cada any hi havia dos recorreguts a triar; un de curt de 20km, i el llarg de 35km amb 728m de desnivell cacumulat. 
A les 7:30 ens vam trovar en Carlitos, en Sergio, en Cristian i en M.Malé per carregar les màquines i anar cap a Sant Jordi Desvalls. Un cop alla vam anar a fer la inscrippció i vam trovar-nos els nostres companys els XAFARROCS i els ESQUENAPELATS entre d'altres. La marxa va estar molt bén organitzada i un cop més ens van fer passar un molt bon matí de mountainbike per un circuit molt divertit i entretinguit. Esperem poder repetir aquesta marxa moltes vegades més!














lunes, 2 de abril de 2012

Aquest divendres 6 tenim sortida programada, no ho oblideu.


 La volta és molt i molt maca, surten uns 50 km per pistes i algun corriolet. Ens acostariem fins al pantà de Susqueda amb cotxe per començar a pedalar pel costat esquerrà del mateix i anar remuntant a poc a poc fins al pantà de Sau.

Un cop allà travessarem per sobre la presa i farem unes pistes per sota el Far (Collsacabra) passant per ...zones properes a Rupit i Cantonigròs (sense arribar-hi) després d´un petit descens tornarem a trobar l´embassament per anar-lo vorejant de nou, amb lleugera baixada i algun puja i baixa fins a tornar a la presa de Susqueda per l´altra costat.

El temps de pedalada (a sobre la bike i alguna paradeta per jalar) estarà entre 4-5h per tant huriem de trobar-nos a l´Avenida a les 7h15 per anar sortint a les 7h30 i poder pedalar una mica abans de les 9h per arribar als cotxes entre 13 i 14h.

A la tornada hi ha algun lloc per parar-nos a dinar, si hi ha algú amb temps en podem parlar.

El que si que cal que porteu és força aigua i menjar, a part d´algun entrepà per a mig camí porteu alguna barreta, fruits secs o gel.

Recordeu portar recanvis (càmares i alguna eina) ja que es tracta d´una volta circular i cal ser autosuficient.

Pel tema cotxes com sempre, organitzeu-vos entre vosaltres.

SHERPA: PALLIKI

Truqueu-me per a qualsevol dubte

646 79 65 92 Jordi Pallí.

Avui hem anat a fer el recorregut ke segurament serà el de la marxa del club. 30km de sorra i pedretas i 600m de desnivell +