sábado, 4 de junio de 2011

Avui sortida desde Cantallops-avió de Requesens-Puigneulós

Hola Companys,

Avui en Dani, en Jesus,en Carlos i jo, hem sortit a les 7:30 per fer la volta en BTT : Cantallops-avió de Requesens-Puigneulós. En total surten més de 50 km amb el la muntanya del Puigneulós amb 1260 m  d'altitud com a punt culminant.

Ahir varem mirar les previsions meteorologiques, que anunciaven pluja i vent, pero  amb un excés d'optimisme decidim tirar endevant. Al matí está enuvolat a l'Escala i al arrivar a Cantallops, pero fa una bona temperatura. Comenecem a pujar i quan passem la cantina comença a bufar el vent entre tramuntana i gregal, i prop de l'avió comença a ploure amb força i la temperatura baixa rapidament. Aprofitem per fer fotos de l'avió i veure com evoluciona la meteorologia. Arriven un grup de la Bisbal de una dotzena de ciclistes que també es paren. Noslatres decidim baixar i no fer cim, estem ben molls i sembla que no vol parar de ploure. Som prudents, tamé tenim por de passar fred al apropar-nos al cim.


En total 23 km per una zona de l'Alt Empordà prop de la frontera, amb boscos d'alzines, castanyer i avets segons l'altitud, i a punt per  tornar-hi per completar la volta.

Avui també alguns companys del Club Cicilista l'Escala Empúries han col-laborat en la volta que s'ha fet seguint les indicacions del llibre de rutes per l'Escala de en Gabriel Perarnau.

Els companys que surten habitualment de l'Avenida han repetit el circuit de la "1ª marxa en BTT de l'Escala" perquè els volunatris de la cursa coneguin el recorregut. En total han una desena.


Fins aviat Companys










No hay comentarios:

Publicar un comentario