viernes, 19 de abril de 2013

SETMANA BTTERA PER ST. JORDI DESVALLS

Bona setmana, la setmana pasada vam aprofitar per acostar-nos a St. Jordi Desvalls per fer el dur circuit de btt ón els companys del c.c. St. Jordi fan la seva cursa de BTT.
Com ens van dir la gent del club que el va fer en cursa el passat diumenge,com en Marc Sanchez,en Palliki i en David Delgado,el circuit era completament una bassa de fang degut a les plujes caigudes,però dilluns encara vam trobar bastant fang i dissabte ja practicament havia desaparegut.
Dilluns ens vam tobar Joel,Laso,Dark Rider,Melcior i l'Albert Serret del C.C Banyoles mes dos nois de St Jordi Desvalls que vam trobar al començar el circuit.
Un plaer de circuit tot i el fangeig, molt corriol espectacular rieres guapissimes i un puja-baixa dur i tècnic per moments que ens va fer disfrutar molt la BTT.
Dissabte vam tornar en Joel,Laso,Male,Dark Rider i un nou company d'aventures,en Rafel Carmona ja sense practicament fang fet que va fer que fessim el circuit sense problemes de possar peu a terra i vam disfrutar com a nens per les trialeres i bixades tecniques,el pas per les rieres i salts d'aigua del circuit.
FELICITATS A TOTA LA GENT DE ST JORDI PERQUE CADA ANY MILLOREN UN GRAN CIRCUIT DE BTT.

Us deixo les AFOTUS de St. Jordi:


                                                                    

Salut i kilometres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario