lunes, 3 de diciembre de 2012

CAMPRODON-L'ESCALA EN BTT: 121 KM

Hola companys i companyes,

Avui tenim la sort de poder-vos explicar una sortida que surt de l'habitual: 121 km de btt en una sola etapa de Camprodon fins l'Escala.

La jordnada va començar aviat , 5:45 a la parada del Poble Sec, allà ens esperava un Bus per portar-nos fins Camprodón: En total 15 ciclistes, i l'Àlex, que portava la furgoneta d'en Juanpe, que faria de assitència.

7:30 arrivem a Camprodón, concretament al pavelló de Molló, a aquestes hores hi ha poc trànsit i el bus triga poc a fer el trajecte.

7:50 comencem a pedalar.
Els primers quilometres del recorregut encara fosqueja i fa baixada, i amb una temperatura de -6ªC  fa fred, sobretot mans i cames. Després ve una pujada de uns 4 km, suau, però que ens fa entrar en calor, i arrivem al punt més alt de la volta : 1100 m.Després venen uns km de puja i baixa fins portar-nos a Castellfollit de la Roca, on fem una primera parada per menjar.

A partir d'aqui la ruta ja es més planera, amb un terreny amb poca roca, però amb més fang. Això si de tant en tant hi ha alguna rampa que trenca el ritme rodador del planer. Així fins arrivar a l'Escala, on varem arrivar a les 17:15 amb 121 km i amb ganes de repetir.

Fins la pròxima.






No hay comentarios:

Publicar un comentario