martes, 29 de marzo de 2011

Sortida en carretera dissabte 26-03-2011

Dissabte ens trovem com sempre a les 9h del matí a la rodona del poble sec per sortir amb la bicicleta de carretera. Mentre esperavem a un company, passen la colla de en Miquel Grabalosa, Jordi Falgars, Jordi Ballesta,..... en total cap a una dotzena que surten en BTT.


Nosaltres en total erem 14 : en León, Lluis Xipres, Jero, Lute, Marc Calabria, Xavier Pagès, Nicole, Gilbert ( Suís), Pedrito,Moi,Jorge,Josep Maria, Marc Figueras i jo.


Sortim cap a la Bisbal per fer la Ganga fins Sant Antoni de Clonge i recular per el mateix port. El temps es bó, sense fer fred i sense vent, ideal per rodar en planer. A la ganga es fan dos grups i ens retrovem a dalt del coll.


La anada anem a un ritme normal, però no a la tornada, que rodem a un ritme ràpid : en Marc Calabria tira del grup a més de 40 km/h, i per postres trobem dos nois de Santa Cristina que s'afageixen al grup, i ja hi som! a veure quan els deixem despenjats!!!


Al final poc més de 80 km a una mitja de practicament 28 km/h que es posen bé a la epoca que estem.Fins aviat,  Jordi Figueras1 comentario:

  1. Felicitats al informatic, ara ja se com fer comentaris.Molt be tambe la crònica d'en Jordi-

    ResponderEliminar