lunes, 30 de mayo de 2011

150 PARTICIPANTS A LA 1ª MARXA EN BTT L'ESCALA EMPURIES

La I Marxa Popular de BTT l’Escala – Empúries reuneix prop de 150 persones al Club Nàutic l’Escala


La primera edició de la Marxa Popular de BTT de l’Escala – Empúries, celebrada el diumenge 29 de maig coincidint amb la segona jornada de la III Mostra Flotant d’Embarcacions Noves de l’Escala, ha estat tot un èxit. L’activitat, dirigida a tots els aficionats a la bicicleta, va congregar prop de 150 persones procedents de diferents punts de les comarques gironines en dos recorreguts, un de 30 quilòmetres i un de 15, ideats per descobrir d’una altra manera l’entorn del municipi empordanès.

El grup més nombrós competia per imposar-se en la travessa més llarga, en la que un dels trams recorria part del massís del Montgrí. La resta van gaudir d’un trajecte més curt i senzill que va recórrer l’Escala i els pobles del voltant. D’aquesta manera la I Marxa s’obria a tothom, amb independència de la seva edat i condició física. L’únic requisit: tenir ganes de passar una bona estona pedalejant amb altres aficionats a aquest esport.

L’esdeveniment, organitzat pel Club Nàutic l’Escala i el Club Ciclista l’Escala – Empúries, amb la col•laboració del Patronat Municipal d’Esports del municipi, va començar al voltant de les 7:00 del matí amb un esmorzar ofert per a tots els participants al restaurant La Clota. Més tard, s’acabaven de formalitzar les inscripcions i es donava la sortida als dos grups que componien la Marxa cap a les 9:00 al costat de la nova seu social del Club Nàutic l’Escala.

Els primers començaven a arribar passades les 10, mentre que la resta de participants va anar arribant progressivament a les instal•lacions portuàries, on els esperava una sardinada popular, fins gairebé les 12 del migdia, hora en què es va procedir a celebrar l’entrega de trofeus als vencedors de la cursa de 30 quilòmetres. En la categoria masculina el podi va ser per David Mateu, que ocupava la primera posició seguit de Marc Calàbria i David Fernández. Entre les noies es va imposar Núria Surià per davant de les germanes Judit i Laia Forés, que es van adjudicar el segon i el tercer lloc. La cursa va premiar també als tres primers classificats pertanyents al Club Ciclista l’Escala – Empúries, que en aquest cas foren Gerard Marín, Cristian Fernández i Albert Grabalosa.










No hay comentarios:

Publicar un comentario