domingo, 9 de diciembre de 2012

Estem engegant la temporada 2013.

Hola a tothom.

Estem engegant la temporada 2013.

NOVA EQUIPACIÓ

Tenim nou disseny de les equipacions del club. El proper dilluns dia 10 us passarem el disseny definitiu.

Per qui vulgui demanar la roba, haurà d´anar a SPORTS VILABRU (Can Pascual) i emplenar el formulari que hi haurà a partir de dimarts per la tarda, també us l´enviaré en format d´arxiu adjunt per qui tingui impressora a casa.
...

En el formulari podreu marcar la roba que voleu i la seva talla, continuem fent la roba a Tactic, per tant si teniu el model anterior, el tallatge es correspon amb l´actual.

Si teniu algun dubte, a la botiga, tindran mostrari perquè us el pugueu emprovar. De mallots n´hi ha de 2 tipus, el TEAM (igual que l´actual) i el PLUS (MILLOR QUALITAT), la diferència de preu entre els 2 és d´uns 12 € de més el PLUS, el tallatge és igual però qui el vulgui provar s´haurà d´afanyar ja que els del model PLUS els haig de retornar a Tàctic a finals de la setmana que vé (dijous 13 me´ls emportaré). La resta de mostrari estarà a la botiga fins dijous 20 de desembre. Per qui ja hi vulgui passar, el mostrari ja és a la botiga i després un cop sapigueu la talla ja emplenareu el formulari.

Pel que fa als culots ja son amb una badana de gel, molt millor que l´actual però qui vulgui badana qualitat profesional val uns 12€ de suplement.
Totes les possibilitats les podreu triar al formulari.

Un cop emplenat el formulari us demanarem que feu una paga i senyal de 20€ a la mateixa botiga i que ens deixeu un telefon de contacte per quan arribi la roba, tot i que ja mandariem mail.

Per agilitzar el tema, us demanariem que emplenessiu el formulari entre el dimarts dia 11 i el dijous dia 20 per a poder entregar la comanda a Tàctic abans de final d´any.

En el formulari trobareu els preus de cada peça.

Si hi ha algun soci que sigui de fora, i que vulgués roba, que contacti amb nosaltres via mail per posar-nos d´acord.

LLICÈNCIES

Per qui es vulgi federar amb el club, recordar-vos que ja es poden començar a gestionar les llicències pel 2013. Qui hi estigui interessat que em respongui i l´hi enviaré els arxius amb un parell de fulls que cal emplenar per presentar a la federació.

Els preus definitius encara no estan penjats al web de la federació però no crec que difereixin massa dels d´aquest any.

cicloturista Catalunya i Espanya (btt i carretera) 59 €
cicloturista tot Europa (btt i carretera) 72 €

Per les cicloturistes no cal presentar revisió mèdica, tot i que es recomana.

La de competició UCI puja a uns 90 € aprox. + revisió mèdica a part.

Qui es federi no se l´hi cobraran els 20 € de cuota anual.

CUOTA SOCI

A principis d´any es tornarà a girar la cuota de soci. La quantitat es manté igual a 20 €.

Si hi hagués algú interessat en no continuar que ens ho faci saber abans de girar el rebut. Igualment si coneixeu algú interessat en fer-se nou soci, passeu-l´hi aquest mail.

Moltes gràcies

No hay comentarios:

Publicar un comentario