miércoles, 2 de enero de 2013

ARA SI,ÚLTIMA SORTIDA DE L'ANY 2012

Bon dia a tothom,
Dissabte 29 varem organitzar l'última sortida de l'any 2012,i com no podia ser d'una altra manera la ruta va ser pel nostre estimat Montgri.
Els Routiers encarregats de decidir la ruta varen ser en Jaume Aguilera ( que torna a ser amb nosaltres despres d'uns mesos desaparegut ) i en David Cajas.
Desprès de xerrar una estona mentrès el cos anava entrant en calor,vam començar a corriolejar hi  a augmentar el ritme a les pujades tècniques sempre esperant adalt a els companys que els hi costa una mica més.
Varem fer passades per tot voltant del giratori dels bombers i la part final del Tallafocs sempre emboscats buscant corriols tècnics que va fer que lla gent s'ho passes d'allo més be.
Desprès per acabar l'any vam anar a la part més alta de la zona Rocamaura per gaudir d`un matí assolejat que feia que el paissatge fos espectacular,desprès baixada cap a la torre Ponça trencant per una linea de llum que va fer disfrutat a tothom i baixada per corriols cap a l'Estartit,planejar i corriols per pujar a la Casa del Guarda per baixar pel corriol d'en Ferran i pinedes fins l'escala.
Ens van acompanyar aquest dia en Cristian Fernandez corredor de SCALE BIKES,el Company de NATURE SPORT que va realitzar un reportatge en video i la Campiona de BTT Francesa CHLOE PASSELANDE.


FOTOS MONTGRI


                                                           

Salut i kilometres.

                                                                                  

1 comentario:

  1. En Pere aquest any us repasrà a tots... té un entrenador nou !!!!! uy uy uy uy uy uy ....

    ResponderEliminar